Hartelijk welkom op de site van B&B RHEEZERSTAY

 

Bekijk de beschikbaarheid van onze accommodaties. Bevestig je kamer en betaal gemakkelijk en  veilig met IDEAL.

Even heerlijk ontspannen in onze rustieke B&B

Rheezerstay is dé locatie voor als je toe bent aan rust, maar toch in de buurt wilt zijn van (eet)gelegenheden en gezellige horeca op fietsafstand. Of in de buurt wilt overnachten van campings zoals de Beerze Bulten, de Zandstuve of sprookjes camping Rheeze.

We verwelkomen je graag bij onze authentieke locatie, waar je kunt genieten van de schitterende omgeving pal aan de Vecht. Je verblijft in een middeleeuws brinkdorp. Een echte bezienswaardigheid.

Beerze bulten

Ga voor een unieke ervaring bij onze prachtige boerderij

Kies voor een sfeervol en nieuw appartement helemaal in authentieke stijl gebouwd. Een boerenschuur met vlechtwerk van riet. Juist vanwege deze bijzonder monumentale uitstraling is dit pand een bezienswaardigheid langs het Pieterpad.

“Geweldige en zeer gastvrije bed & Breakfast. Ruime kamer, moderne en schone badkamer in landelijke omgeving met een eigen buitenplekje. …”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Stephan
Google review
“Heerlijke locatie, ideaal om te gebruiken als startpunt voor een mooie fiets- of wandeltocht. Er is voldoende plek om te parkeren. De ontvangst is zeer vriendelijk en gastvrij, je voelt je echt welkom. … ”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ab
Google review

ONZE ACCOMMODATIE IS EEN UNIEKE ERVARING DIE JE LANG BIJ ZAL BLIJVEN

Al onze appartementen bevinden zich in het nieuw gebouwde gastenverblijf. Met een 2 persoons boxspringbed (180X220 cm) Een keuken, eettafel, gezellig buitenterras met terrasverwarming. De badkamer bevat een douche, wastafel en apart toilet. 2 appartementen beschikken tevens over een ligbad. Vanuit de appartementen loop je zo richting de prachtige tuin waar je ook even rustig een boekje kunt lezen of genieten van de omgeving.

Brinkdorp Rheeze

Dit brinkdorp is ontstaan in de middeleeuwen. En heeft een karakteristiek een gaaf bewaard gebleven brink. Waarbij de authentieke boerderijen hier omheen gegroepeerd zijn.