FAQs

Wat zijn enkele van de grootste campings in de omgeving van Rheeze en Rheezerstay?

Als je op zoek bent naar een overnachting op korte afstand van camping de Belten, De Zandstuve, De spookjescamping, Camping ’t Veld of de Kleine Belties dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een mooie locatie vlakbij.

Kan ik bij Rheezerstay overnachten als ik familie of vrienden bezoek op een van de omliggende campings in Rheeze

Zeker! Rheezerstay is een ideale accommodatie-optie als u familie of vrienden bezoekt die verblijven op een van de campings in de omgeving van Rheeze. Wij bieden comfortabele en ruime appartementen zodat u ’s avonds even kunt bijkomen van de hectiek … Read More

Is er een restaurant of ontbijtservice beschikbaar bij Rheezerstay?

We serveren een heerlijk uitgebreid ontbijt in onze gezellige ontbijtruimte en bij koud weer wordt er op uw kamer geserveerd. Ook zijn er tal van restaurants vlakbij onze accomodatie. Van zeer luxe tot een snelle hap.

Wat onderscheidt Rheezerstay van andere B&B’s en hotels in de omgeving van Hardenberg?

De ruimte en de rust en een heerlijke grote kamer. Een tuin waar je heerlijk kunt ontspannen en het uitgebreide ontbijt. Gelegen midden in een natuurgebied en aan het Pieterpad.

Waar overnachten Etappe 9 Pieterpad Hardenberg – Ommen overnachten bed en breakfast Hardenberg?

Onze bed en breakfast is een bezichtiging aan de Pieterpad route Hardenberg-Ommen. En jij kan daar overnachten! Ga voor een unieke ervaring.

Waar kan ik een bed & breakfast hardenberg vinden?

Rheezerstee is een prachtige unieke bed&breakfast nabij Hardenberg. Direct aan het Pieterpad. En in het middeleeuwse brinkdorp Rheeze.

Waar overnachten aan het Pieterpad in Hardenberg – Pieterpad

Rheezerstee is een prachtige unieke bed&breakfast nabij Hardenberg. Direct aan het Pieterpad. En in het middeleeuwse brinkdorp Rheeze. Een perfecte overnachting als u het Pieterpad bewandelt.

Waar kan ik overnachten in een bed en breakfast Hardenberg aan het Pieterpad?

Rheezerstee is een bed en breakfast vlakbij Hardenberg (3,8 km) en ligt direct aan het Pieterpad.  Een unieke ervaring in het rustieke brinkdorp Rheeze.